Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μετά τις δημοτικές εκλογές, θα καταλάβουν ποιές παρατάξεις κατεβαίνουν...


Γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση για το περίφημο δημοσιογραφικό site
"http://www.aftodioikisi.gr"
"...Ούτε μία ούτε δύο παρατάξεις, (τυχαίο δε νομίζω) αγνοεί, συστηματικά, ο κύριος αυτός στον Κορυδαλλό, ανακοινώνοντας μάλιστα τις ανακρίβειές του καθημερινά - και δυο φορές την ημέρα. Δεν φτάνει μάλιστα που το κάνει αυτό από το δικό του μαγαζί [www.aftodioikisi.gr], αλλά κάθε τόσο ένας τύπος το ξαναστέλνει κατά κατηγορίες στο facebook μαζικά για να το εμπεδώνουμε..."

Επισημάναμε, με την ανάρτησή μας αυτή, ότι ενώ (εδώ και τρεις μήνες) είναι γνωστές οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στο Δήμο Κορυδαλλού, εξακολουθεί ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός τόπος να παρουσιάζει μόνο την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, (Βουγιουκλάκη - Κασιμάτη) αγνοώντας όχι μόνο την διαφαινόμενη πρώτη δύναμη, την αυτόνομη κίνηση πολιτών "16χρονη πόλη", αλλά ακόμα και τις παρατάξεις που υποστηρίζουν το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ στην περιοχή. Και δείτε εδώ τό αποτέλεσμα!!! Δείτε πως "διόρθωσαν"
την "ενημέρωσή" τους.

Προσέθεσαν τις υπόλοιπες παρατάξεις και "ξέχασαν" πάλι την 16χρονη πόλη. Το εντυπωσιακό είναι ότι τους έχουμε στείλει και αυθημερόν e-mail τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ διέγραψαν από τον τοίχο τους στο facebook την ανάρτηση του συνδέσμου που έκανε στέλεχος της 16χρονης πόλης και συντάκτης του neagenia.
Όλα αυτά, δεν δίνουν συμπεράσματα μόνο για την ποιότητα του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού site. Επιβεβαιώνουν την μεγάλη απήχηση της 16χρονης πόλης, που έχει ταράξει ανατρεπτικά την ισορροπία όλων των παραδοσιακών δυνάμεων.

...
Υ.Γ. Θα το στείλουμε και αυτό με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση επικοινωνίας του "http://www.aftodioikisi.gr", και θα περιμένουμε μια απάντηση...

Ίσως, μετά τις δημοτικές εκλογές, που θα καταλάβουν ποιός είναι πρώτη δύναμη, τότε να εκδόσουν διορθωτική ανακοίνωση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ