Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στηρίζει Λογοθέτη ο Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος.

Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Σαν ενεργός πολίτης που υπηρετεί πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,αλλά και σαν Νικαιώτης που πιστεύει στην αστείρευτη δυναμική αυτής της πόλης ,θέλω να εκφράσω την κατηγορηματική αντίθεσή μου στην επιλογή του Γ. Ιωακειμίδη ως υποψηφίου δημάρχου στον νέο δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ως επίσημης πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τους εξής λόγους .

Εκτιμώ κατ αρχήν ότι στην πρώτη περίοδο λειτουργίας του νέου Καλλικρατικού Δήμου η επίσημη πρόταση του πρώτου σε δύναμη κόμματος στην περιοχή θα έπρεπε να είναι για πολιτικούς, σημειολογικούς, και ιστορικούς λόγους από τον Δήμο της Νίκαιας δεδομένου ότι η Νίκαια πάντοτε δίνει διαχρονικά το στίγμα της νικηφόρου παρουσίας του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Πιστεύω επίσης ότι στα πρώτα βήματα λειτουργίας της νέας αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης ,η οποία αποτέλεσε βασική προεκλογική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να την υπηρετήσουν άνθρωποι που δεν εναντιώθηκαν στην αναγκαιότητα και χρησιμότητα του νέου θεσμού υπονομεύοντας τον με γραφικά «δημοψηφίσματα» στα οποία εμφανίζονταν τριτοκοσμικά ποσοστά καταδίκης του σημαντικού αυτού θεσμού.

Θεωρώ επίσης ότι το πολιτικό αυτοδιοικητικό προσωπικό που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ στην Νίκαια αλλά και στον Ρέντη έχει και την εγκυρότητα και την εμπειρία ώστε η επιλογή ενός από αυτά τα στελέχη θα αποτελούσε εγγύηση νικηφόρας παρουσίας του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις κρίσιμες πολιτικά και αυτοδιοικητικά εκλογές .

Τόσο σαν Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος επί χρόνια ,όσο και σαν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος έχει στηρίξει πάντα τις επιλογές του πολιτικού του φορέα, λυπάμαι που αδυνατώ να ταυτιστώ με μια υποψηφιότητα που δεν βρέθηκε στην ίδια όχθη των αγώνων μας σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα .

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Στέλιου Λογοθέτη διότι πιστεύω ότι είναι ένας αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο οποίος στο μέτρο του δυνατού προσέφερε σημαντικό έργο στην Νίκαια σε εποχές που η Νίκαια όπως και οι άλλοι Δήμοι της περιοχής μας αποτελούσαν την ξεχασμένη πλευρά της Αθήνας .

Τον στηρίζω επίσης διότι οι θέσεις του όσον αφορά την αναγκαιότητα του νέου θεσμού που αλλάζει τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας μας και θέτει τις βάσεις εκσυγχρονισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση.

Εκτιμώ ότι η αυριανή Δημοτική Αρχή με επί κεφαλή τον Στ. Λογοθέτη θα βάλει επιτέλους σε αναπτυξιακή τροχιά την πόλη μας τερματίζοντας μια 8 χρονη περίοδο μιζέριας ,υπανάπτυξης και περιθωριοποίησης που την καταδίκασε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή .

Στόχος μας πρέπει να είναι η διοίκηση του νέου Δήμου να γίνει με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και ΟΡΑΜΑ

Είναι σίγουρο ότι αυτό το εγγυάται ο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Αγ. Ι. ΡΕΝΤΗ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ