Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο αίμα στο ΠΑΣΟΚ.



Στο δεξιό ιστολόγιο Δημοτικό Σαφάρι δανειστήκαμε τη φωτογραφία.

Πρόκειται για τον κ.Χουρσαλά, μέλος του Δ.Σ ΝΟΔΕ Β΄Πειραιά, για τον Κ.Ευθυμιάδη, μελός της τοπικής Ν.Δ Κορυδαλλού, για τον κ.Μερεντίτη μέλος τοπικής Ν.Δ Άνω Κορυδαλλού και η κα.Διακάτου μέλος της τοπική Ν.Δ Αγ.Γεωργίου Κορυδαλλού. (Ειρωνικά τους αναφέρει όλους "πρώην" το Δημοτικό Σαφάρι").

Η συλλογή είναι ενδεικτική, αφού συνολικά εκτός των παραπάνω υπολογίζεται να κατεβούν με το ψηφοδέλτιο του χρισθέντος κ. Κασιμάτη περίπου 15 με 20 μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Εμείς, το είχαμε γράψει πολύ νωρίτερα ότι όλοι αυτοί θα γίνουν και μέλη αλλά τότε οι φίλοι του κυρίου Βουγιουκλάκη στον Κορυδαλλό δεν μας πίστευαν. Ίσως ονειρεύονταν ότι θα τους έχουν μαζί τους. Ίσως δεν ανέλυσαν καλά τους όρους με τους οποίους έχει δημιουργηθεί η τοπική συνεννόηση των στελεχών της ΝΔ με τους αντίστοιχους "καλοχεραίτες" του ΠΑΣΟΚ.

Προχωρώντας την σκέψη μας, μπορούμε να εκτιμήσουμε και τα θετικά που έρχονται για την δημοκρατική παράταξη από αυτή την εξέλιξη.
Ο Πειραιάς, βρίσκεται στην πρωτοπορία των καινοτομιών. Η σοσιαλιστική προοπτική μας δεν χάνεται αλλά προσαρμόζεται διαρκώς σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις. Ένα κορυφαίο ζήτημα, που διαρκώς τίθεται αλλά δύσκολα επιλύεται, είναι η ανανέωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα όμως, με το νέο αίμα εδώ στον Πειραιά, η είσοδος των σοσιαλιστών αυτών στην μεγάλη ΠΑΣΟΚΙΚΗ οικογένεια ανοιγεί νέους δρόμους.

Ο κύριος Γρηγόρης Νιώτης
μπορεί να ανανεωθεί με την συμμετοχή του κ. Νίκου Χουρσαλά.
Τον κύριο Γιάννη Διαμαντίδη
μπορεί να ανανεώσει επάξια ο κύριος Μιχάλης Ευθυμιάδης.
Ο γιατρός κ. Δημήτρης Λιντζέρης,
μπορεί να ανανεωθεί από τον οδοντίατρο κ. Θόδωρο Μερεντίτη

Αυτά τα παιδιά μπορούν να δώσουν λύσεις, για να μην κουραστεί ο λαός να τρώει συνέχεια στη μάπα τους πολύ άξιους και συμπαθητικούς, κοινοβιακά συνύπαρκτους βουλευτές της περιοχής.

Αν τώρα καταφέρναμε να γίνει και Δήμαρχος η νοικοκυρά κυρία Διακάτου για να νοικοκυρέψει το Δήμο Κορυδαλλού, θα ήταν επίσης μια αρχή ανανέωσης, αφού ο κύριος Κασιμάτης διοικεί ήδη 16 χρόνια και είναι φυσικό παρά την αγάπη που του έχουν όλες οι παρατάξεις να δείχνει λίγο κουρασμένος.

Τέλος, θα μπορούσε ένα στέλεχος σαν τον κύριο Σούλη (δεν εικονίζεται, αλλά εμείς μπορούμε να κάνουμε προτάσεις και άνευ φωτο), να προσωποποιήσει την υπόθεση της ανανέωσης και αναγέννησης του κόμματος, αναλαμβάνοντας αρχικά τη θέση του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του Δήμου Κορυδαλλού ανανεώνοντας τον κύριο Γιώργο Δημόπουλο. Ο Γιώργος, κούρασε με τα σουβλάκια. Ο κ. Σούλης μπορεί να προσφέρει ελαφριές καρμπονάρες, φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και άλλες ποικιλίες. Διαμαρτυρίες μελών του ΠΑΣΟΚ όπως αυτή εδώ, δεν θα έχουν αιτία αν πλακωθούμε όλοι σε ένα σωστό φαγοπότι.

[περισσότερος "Κασιμάτης"]

1 σχόλια:

zz είπε...

ΠΑΤΕΡΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ