Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Στο «κόκκινο» οι μικρές επιχειρήσεις

Ερώτηση σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς στους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Οι βουλευτές Π. Λαφαζάνης, Μ. Κριτσωτάκης και Ευ. Αμμανατίδου – Πασχαλίδου κάνουν λόγο για μαζικό κύμα αιτήσεων στις τράπεζες από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που ζητούν την αναδιάρθρωση του δανεισμού τους.

Επιρρίπτουν παράλληλα ευθύνες στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για τοκογλυφικούς όρους και καθυστερήσεις σε ό, τι αφορά στην υλοποίηση των προγράμματων ΤΕΜΠΜΕ αλλά και για ανεπάρκειες στη νομοθεσία σχετικά με τη ρύθμιση επιχειρηματικών οφειλών.

Κρούουν επίσης τον κώδωνα του κινδύνου για απώλεια ακόμα περισσότερων θέσεων εργασίας, ενώ ζητούν από τους υπουργούς την άμεση λήψη μέτρων για την υποβοήθηση των μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των δανείων τους.

naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ