Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ο Πειραιάρχης!

"Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της σύμβασης κατα-σκευής του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία μετά την εμπλοκή που παρουσιάστη-κε και την κήρυξη ως έκπτωτου του ανάδοχου του έργου.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά πιθανές λύσεις προκειμένου να προ-χωρήσει η κατασκευή του έργου, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργεί-ου.
Ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα διερευνήσει και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου και των δυο ανοι-χτών γηπέδων που περιλαμβάνονται στο Αθλητικό Κέντρο.
Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, η δημοτική αρχή θα παρα-κολουθεί στενά κάθε εξέλιξη του έργου και οι πιέσεις της δημοτικής αρχής προς την Πολι-τεία θα είναι συνεχείς μέχρι να παραδοθεί το Αθλητικό Κέντρο."


Το βρήκαμε σε αυτή τη θέση.
http://peiraiarxis.blogspot.com/2009/03/blog-post_6203.html
Θα το σχολιάσουμε στην επόμενη ανάρτηση του
neagenia

Δεν έχει πλάκα;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ