Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ανακοίνωση)

(μας το έστειλαν - το δημοσιεύουμε ως έχει)

ΝΙΚΑΙΑ 27/5/2010

Συνάδελφοι

Το Δ.Σ. σας ενημερώνει ότι ο συνάδελφος Τσιχλάκης Δημήτρης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών από το Δικαστήριο Πειραιά για την συνδικαλιστική του δράση . Ο Σύλλογος εργαζομένων θεωρεί την απόφαση της Δικαιοσύνης ταξική που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τα συνδικάτα και να ποινικοποιήσει τους συνδικαλιστικούς αγώνες των εργαζομένων .
Ο συνάδελφος Γραμματέας , μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. , έδωσε την μάχη για την νίκη της απεργίας του 2006 , προσπάθησε να περιφρουρήσει χώρο εργασίας ( όπου είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο της απεργοσπασίας ) και γι’ αυτόν τον λόγο καταδικάστηκε!
Οι κατηγορίες για «επίθεση» και «πρόκληση φόβου» είναι ανυπόστατες .
Οι «μηχανισμοί» που τροφοδοτούν τις διώξεις συνδικαλιστών εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους εργοδότες ( Δημάρχους ) και την κυβέρνηση η οποία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση από την αντεπίθεση των συνδικάτων στα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα .
Δηλώνουμε ότι οι «καταδίκες» όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά αντίθετα μας γιγαντώνουν και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση για την προάσπιση του ιερού δικαιώματος της απεργίας !
Καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς να καταδικάσουν άμεσα την απόφαση και να δηλώσουν αλληλέγγυοι ώστε το συνδικαλιστικό κίνημα να αποκρούσει τις αντιδημοκρατικές αποφάσεις της ταξικής Δικαιοσύνης .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ