Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Άστα ψόφια Κασιμάτη. Απάντηση με την υπογραφή σου έχεις;

Αυτές οι μπούρδες, δημοσιεύονται σε ιστολόγιο επαγγελματιών της πολιτικής "μπλόγκερς" υποστηρικτών του Δημάρχου κ. Κασιμάτη:
"Ματαιοπονούν όσοι χτυπούν ανοιχτές θύρες
Επειδή παρά την αρχική τοποθέτηση της δημοτικής αρχής, κάποιοι κύκλοι εμμένουν να ανακινούν πεισματικά ένα θέμα που είναι περισσότερο από ξεκάθαρο – και αναφερόμαστε στην απασχόληση των τριάντα γυμναστών στο πλαίσιο της συμφωνίας του Δήμου Κορυδαλλού με το Δήμο Νικαίας – παρουσιάζουμε το σύνολο των στοιχείων που καταδεικνύουν ότι η δημοτική αρχή στη συγκεκριμένη περίπτωση έπραξε, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο σε κάθε περίπτωση, το αυτονόητο.
Όταν τέθηκε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης δήλωσε με παρρησία ότι η συμφωνία ανάμεσα στους δύο Δήμους είναι μια κοινότυπη πρακτική, όταν ένας από τους δύο συμβαλλόμενους δεν διαθέτει Δημοτική επιχείρηση, για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα όπως αυτό που αφορούσε σε παροχή αθλητικών υπηρεσιών στους δημότες του Δήμου Νικαίας. Δεν είναι λίγες οι αντίστοιχες περιπτώσεις, κυρίως ανάμεσα σε όμορους Δήμους, όπου στο πλαίσιο της μεταξύ τους αλληλεγγύης και με καθαρά κοινωνικό προσανατολισμό οι Δήμοι συμπράττουν και συνεργάζονται. Όποιος το αγνοεί ή θέλει να το αγνοεί – και μάλιστα όταν έχει αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία – υποκρίνεται και απλά κρύβει την πραγματικότητα.
Παραθέτουμε λοιπόν τα πλήρη στοιχεία του φακέλου της προγραμματικής, όπου και o πλέον αδαής ή κακόπιστος έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει ότι τα πάντα είναι απολύτως διαυγή. Είναι βέβαιο ότι θα χαρακτηριζόμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι αν θεωρούσαμε ότι η συγγνώμη από όσους «έπαιξαν» με το θέμα αυτό είναι η ενδεδειγμένη πρακτική. Τουλάχιστον ας σταματήσουν να το αναπαράγουν γιατί γίνονται πλέον γραφικοί και επιβεβαιώνουν τους δικούς μας χαρακτηρισμούς για κακοπιστία και υποκρισία.

Απόφαση Αθλητικού
Οργανισμού Δήμου Νικαίας σελ 1 και 2
Συμφωνητικό σελ 1 και 2
Απόφαση Περιφέρειας"

Η έμμεση αυτή, παραπλανητική απάντηση, σε επίπεδο στοιχείων είναι προφανέστατα ανεπαρκής και μπορεί να απευθύνεται μόνο σε αγράμματους και άσχετους. Δεν θα μας απασχολούσε καθόλου.
Την μεταφέρουμε εδώ, για να καταγραφεί ο τρόπος, το ύφος, η υποκρισία και το θράσος τους.
Αλλά και η αδυναμία απάντησης στα πραγματικά ερωτήματα που εμείς έχουμε θέσει και είναι ΕΔΩ

(Ερώτηση από 8 Απριλίου 2010)


Και εδώ, πολλές πολλές παρανομίες και καραμούζες.
Για να τελειώνουμε:
1)Το ιστολόγιο είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μηνύσεις, αν θεωρεί κανείς ότι συκοφαντείται.
2) Όποιος νομίζει ότι είναι έτοιμος, ας πάμε σε έναν online διάλογο για τα πραγματικά ερωτήματα.
3) Δεν θα αποφύγετε τον διαχειριστικό έλεγχο.

1 σχόλια:

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη είπε...

Χα χα, εύκολο.
Θα απαντήσουν ότι έχετε γραμματικό λάθος στην επικεφαλίδα.
Άστα ή Ασ'τα ή αφησέ τα...
Άστα τα μαλλάκια σου
http://www.youtube.com/watch?v=rEcHJz9tTJE

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ