Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ τη Δευτέρα 31 Μάιου και ώρα 7,30 στο Δημαρχείο της Νίκαιας .

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ"

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ διοργανώνοντας ημερίδα για την εγκληματικότητα την Δευτέρα 31 Μάιου και ώρα 7,30 στο Δημαρχείο της Νίκαιας .

Ο πρόεδρός της και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος συνεχίζει μαζί με τους συνεργάτες του να δραστηριοποιείται αναδεικνύοντας θέματα που απασχολούν όχι μόνο την κοινωνία της Νίκαιας αλλά και γενικότερα .

Στην ημερίδα ομιλητές και εισηγητές θα είναι

Ο Δημήτρης Καρύδης ,Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Πειραιά και Γραμματέας του ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη

Ο Λάμπρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της UNICEF

Ο Βασίλης Καρύδης, καθηγητής εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής

Και ο Κώστας Σαββίδης , εγκληματολόγος

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα σε όλες της τις μορφές έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας, αυτή η ημερίδα είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη των αιτιών και των συνεπειών του εγκλήματος στην Ελληνική κοινωνία .

Είναι σίγουρο ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ συνεχίζει την διακριτή, σοβαρή και υπεύθυνη παρουσία της με πρωτοβουλίες που συσπειρώνουν και δημιουργούν μαζικές εκδηλώσεις σε μια εποχή που πραγματικά τις χρειαζόμαστε.

Όπως μας είπε ο Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα συνεχίσει την δράση της και στο επόμενο διάστημα το οποίο αναμένεται εν όψει Δημοτικών εκλογών να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ