Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά.

Από παρεξήγηση, στην συνεννόηση, στην αρχική μας πρόσκληση για την εκδήλωση - συζήτηση της 17ης Μάρτη (εδώ), αναφέρθηκε ο κύριος Μανώλης Ψαρρός ως εκπρόσωπος του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά.

Η πραγματικότητα, είναι ότι ο κύριος Ψαρρός συμμετέχει ως εκπαιδευτικός του Πειραιά σε εθελοντική δραστηριότητα, σε άλλο σχολείο, μέσα στο κέντρο του Πειραιά. Δεν έχει όμως σχέση με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραια.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αχιλλέα Λεφάκη, πρόεδρο του Δ.Σ. του Ανοιχτού Σχολείου, ο οποίος είχε την ευγένεια να μας ενημερώσει. Φυσικά, εμείς τον καλέσαμε και ελπίζουμε να καταφέρει να ανταποκριθεί με παρουσία και συμμετοχή.

Εν τω μεταξύ οι προσκλήσεις τελείωσαν, και στην επανεκτύπωση θα υπάρξει διόρθωση. Το ίδιο θα γίνει και στις ηλεκτρονικές αναφορές μας (με διόρθωση ή με link και σχόλιο, όπου η ανάρτηση δεν ελέγχεται από εμάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ