Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Γιάννη Ραγκούση ανέλαβε την ευθύνη σου.

Άλλη μια φορά είναι εκτεθειμένοι...

Υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς πολλοί διακομματικοί μασκαράδες, οι οποίοι διακινούν συστηματικά ότι έχουν και χρίσμα δεδομένο από το ΠΑΣΟΚ. Και έχει πλησιάσει η ώρα, να αποκαλύψουμε και ποιούς αναφέρουν εγγυητές... Ποιούς αναφέρουν ότι "το υποσχέθηκαν".

Αυτοί, αποκαρδιώνουν ότι ζωντανό κινείται στο Κίνημα. Αυτοί όταν λένε ενότητα εννοούν

ΜΟΙΡΑΣΙΑ
(Όλοι εδώ γύρω ξέρουν με ποιούς).

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

Ορισμένοι, τύποι της μαύρης νύχτας, απειλούν τους bloggers και πληροφορούν συστηματικά (ότι απέμεινε) στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ "ότι πρόκειται περί αστείων και περί δυσαρεστημένων". Δυστυχισμένοι και κακόμοιροι είναι όμως όλοι αυτοί. Που θα πρέπει μια μέρα να εξηγήσουν στα παιδιά τους, τον τρόπο που εμπορεύτηκαν τις ελπίδες και πούλησαν τις αξίες μας. Εμείς ξέρουμε τι θα πούμε στα παιδιά μας.
Ψάξε, Γιάννη Ραγκούση να μας βρεις ένα παιδάκι που να βρέθηκε (έστω και σε τετράωρο) για δουλειά σε αυτούς εκεί τους Δήμους που "δεν ανοίγουν τα λινκ" χωρίς να περάσει από το γραφείο του πολιτευτή παρακαλώντας. Ψάξε και θα μάθεις ότι οι περισσότεροι πέρασαν και από δυό γραφεία. Και από τρία γραφεία. Μάζεψαν πράσινη και μπλέ και (ίσως ξεβαμμένη) κόκκινη υπογραφή. Ζητιάνεψαν δουλειές με διακομματικό αλισβερίσι. Εδώ, το ρουσφετόχαρτο δεν είναι μονοχρωμία. Είναι τρικολόρε. Και μετά τα κουκουλώνουν όλοι μαζί. Γιά ψάξε Γιάννη μου εκεί στον ΑΣΕΠ, να σκαλίσει λίγο και να δούμε θα βγούν τα τέρατα στο δρόμο ή δεν θα βγούνε;

Αντιγράφουμε από δω και κάτω την ανάρτηση του αξιόλογου αυτού blogger.
Φανταζόμαστε πόσες ώρες έκανε για να στήσει αυτήν την ανάρτηση, ώστε να αποδείξει ότι τα λινκ δεν επιστρέφουν. Εμείς από δω σας διαβεβαιώνουμε ότι αρκετά ανεβαίνουν και με "πειραγμένες" ημερομηνίες. Και μετά βγαίνουν οι καραγκιόζηδες σε στημένες συγκεντρώσεις κλακαδόρων και κομπάζουν περί διαφάνειας. (Είναι το χειρότερο).

Από το korydallos.blogspot η ανάρτηση.

Η διαφάνεια δεν υπηρετείται έτσι!!!

Όταν ο σημερινός πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δήλωνε προεκλογικά «Το διαδίκτυο αντίδοτο στα κονέ» λέτε να είχε στο μυαλό του αυτά που ακολουθούν;

Σε μια βόλτα στις ιστοσελίδες του Δήμου Κορυδαλλού και των όμορων Δήμων διαπιστώσαμε πως οι γαλάζιοι Δήμοι της περιοχής μας δεν έχουν δυνατότητα link στις ειδήσεις και ανακοινώσεις τους!!!

Κατά συνέπεια δεν υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης σε οτιδήποτε από αυτά και φυσικά αφού μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες δεν υπηρετείται η διαφάνεια υπηρετείται το αντίθετο.
Δήμος Χαϊδαρίου, δεν λειτουργούν τα link. (Νέα Δημοκρατία).

Δήμος Κορυδαλλού, δεν λειτουργούν τα link. (επίσημα ανεξάρτηστος με στελέχη και στήριξη από την Νέα Δημοκρατία).

Δήμος Αιγάλεω, δεν λειτουργούν τα link. (Νέα Δημοκρατία).

Δήμος Αγίας Βαρβάρας, λειτουργούν τα link. (ΠΑΣΟΚ).

Δήμος Νικαίας, λειτουργούν τα link. (ΚΚΕ).

Δήμος Δραπετσώνας, λειτουργούν τα link. (ΠΑΣΟΚ).

Δήμος Κερατσινίου, μάλιστα με ανοιχτό λογισμικό BetaCMS και φυσικά λειτουργούν τα link. (στηριζόμενοςαπό τη Νέα Δημοκρατία).

Δήμος Περάματος, λειτουργούν τα link. (ΠΑΣΟΚ).

Δήμος Ρέντη, λειτουργούν τα








Υ.Γ. (Δικό μας): Από εδώ ένα πράγμα υποσχόμαστε. Θα συνεχίσουμε πολύ σκληρότερα και πολύ συγκεκριμένα, εφόσον η κατάσταση δεν διορθωθεί ΑΜΕΣΩΣ!!! Με παρέμβαση σαφή και διακριτή. Ακούς εκεί χρίσμα. Και ξέρουν (λένε) ορισμένοι (και) πως θα χωριστούν τα σύνορα, λες και είναι κουμπάροι με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Στο σπίτι τους, εγκαίρως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ