Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Δώσε και μένα μπάρμπα!






Καταιγισμό ρουσφετολογικών προσλήψεων της τελευταίας στιγμής καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ, που υπόσχεται επαναξέταση όλων των πράξεων μετά τις εκλογές.


Σε δηλώσεις της χθες από την Ιπποκράτους, η πολιτική εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, έκανε λόγο για όργιο ρουσφετιού παρά το ότι έχει λήξει ουσιαστικά η θητεία της κυβέρνησης, “σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξευμενίσουν όσο μπορούν την εκλογική τους βάση.”


“Πρόλαβαν ήδη να υπογράψουν σήμερα 1.200 από τις 20.000 επαίσχυντες ρουσφετολογικές προσλήψεις στους ΟΤΑ μέσω ΟΑΕΔ. Ενώ στην Αττικό Μετρό μεταχρονολογούν βιογραφικά και αιτήσεις, σε μια προσπάθεια πρόσληψης επιπλέον 400 «ημετέρων»”, ήταν τα στοιχεία που κατέθεσε η κα Χριστοφιλοπούλου.


Ακόμη κατήγγειλε πως ήδη τα «γαλάζια ρουσφέτια» περιφέρονται στους σταθμούς του Μετρό χωρίς αντικείμενο εργασίας, ή ακόμα πολλά απ’ αυτά παραμένουν στο σπίτι τους αμειβόμενα κατόπιν ενεργειών κάποιων νεοδημοκρατικών παραγόντων.


“Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε και χθες δια του Προέδρου του, ότι θα βάλει τέλος σ’ αυτή την εξαθλίωση και ότι άμεσα προχωράει σε σχέδιο για την εργασία”, τόνισε.


Αναφερόμενη στην ρύθμιση που ανακοίνωσε η υπουργός Απασχόλησης για το δικαίωμα εξάμηνης άδειας μητρότητας και στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η κυβέρνηση θυμήθηκε στο παρα πέντε να αποκαταστήσει μερικώς αυτή την αδικία, παραλείπει όμως να καλύψει τις χιλιάδες γυναίκες που εξαιρούνται ακόμη, όπως οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ που εργάζονται στο Δημόσιο, σε τράπεζες, σε δημοτικές επιχειρήσεις.



“Αυτές οι γυναίκες είναι για την κυβέρνηση μητέρες Β’ κατηγορίας” σχολίασε.


Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε ότι το κίνημα “έχει κατακλυσθεί από καταγγελίες για όργιο ρουσφετιών της τελευταίας στιγμής και υπογραφές πολυετών συμβάσεων” και υπογράμμισε ότι “θα εξεταστεί ως προς την νομιμότητά της και την σκοπιμότητά της οποιαδήποτε παρόμοια σύμβαση έχει υπογραφεί μετά την προκήρυξη των εκλογών.” “Δεν θα επιτρέψουμε πράξεις πελατειακού και ρουσφετολογικού χαρακτήρα”, κατέληξε.

Ραούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ