Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Επιβεβαιώθηκαν όλα.

Έγγραφο-φωτιά από την Νομαρχία Πειραιά σχετικά με τα μαντριά και το σφαγείο στο όρος Αιγάλεω

Σχετικά με την σημερινή μας ανάρτηση "Κύριε Νομάρχη, σφαγείο στο όρος Αιγάλεω μέσα στο δάσος; Κινδυνεύει η δημόσια υγεία ή όχι;" αυθημερόν η Νομαρχία Πειραιά μας έστειλε έγγραφο-φωτιά που έχει στείλει σχετικά κι έχει ενημερώσει με πολύ γλαφυρό τρόπο από τις 19/6/2008 τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Σταύρο Κασιμάτη.Ακουλουθούν οι δύο σελίδες του σχετικού εγγράφου της Νομαρχίας Πειραιά:

Το δισέλιδο έγραφο-απάντηση μας έστειλε η Νομαρχία Πειραιά κι αυθημερόν το αναρτούμε και δημοσιουποιούμε όπως και με την ανάρτηση που προκάλεσε.
Για εμάς το συγκεκριμένο έγραφο αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη είδηση-έκπληξη. Η άθλια όμως πραγματηκότητα στο όρος Αιγάλεω δεν μας κάνει καθόλου χαρούμενους. Αλήθεια είναι λοιπόν πως και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Δήμαρχο Κορυδαλλού ενημέρωσε σχετικά ο Νομάρχης Κ. Μίχας αλλά παρά αυτά φτάσαμε ως εδώ . . . σήμερα . . .
Πέντε μέρες μετά το έγγραφο της Νομαρχίας Πειραιά 23/06/2008 και στη θέση: Μικέλη (ταβέρνα Κάστρο) μία μπάρα κι ένα όχημα του Δήμου Κορυδαλλού μαζί με σήμανση του ΠΕΣΥΔΑΠ απαγορεύουν την διάβαση των πολιτών στο όρος Αιγάλεω. Την ίδια στιγμή τα μπαζώματα στο βουνό συνεχίζονται ενώ τα φορτηγά και τα jeep από τα μαντριά περνούν ανεμπόδιστα.

Οι κορυδαλλιώτες εμποδίζονται να επισκεφτούν το βουνό από τον ίδιο τον Δήμο Κορυδαλλού (κι είναι πάρα πολλοί αυτοί που παρεμποδίστηκαν και μάλιστα αρκετοί εξυβρίστηκαν κιόλας) ενώ για κάποιους κάνει όπισθεν το φορτηγό και περνούν. . .

Μήπως ο Δήμος Κορυδαλλού δεν ήθελε να δούνε κάτι οι δημότες του;;;
Αναδημοσίευση
Από http://korydallos.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ