Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Ο νέος συσχετισμος είναι γεγονός.

Στις 15 Μαϊου το blog της Πιερίας έγραψε
Γέμισε η Κατερίνη εδώ και λίγες μέρες με αφίσες της Κατερίνας "Παπακώσταινας", αναγγέλοντας την έλευση της σε λίγες ώρες στην πόλη μας... Ακόμα και μπροστά από τον "Άγιο Φώτιο", κρέμασαν την βουλευτή της ΝΔ οι φερέλπιδες νέοι της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία... Πάντως ο δήμαρχος Κατερίνης είναι δικός τους, οπότε δεν κινδυνεύει με "αποκαθήλωση" η βουλευτίνα. Εδώ όπως βλέπετε, δεν τους ενοχλεί η αφισορύπανση, γιατί οι ρυπαίνοντες είναι δικοί τους.
Μας καλούν στο χορό τους απόψε το βράδυ με 15 ευρώ την πρόσκληση και ξέχωρα τα ποτά, όπου θα εκφωνήσει βαρυσήμαντο πολιτικό λόγο η κυρία... Γιατί δεν οργάνωσαν τη συγκέντρωση στην πλατεία, ώστε να πάνε οι πολίτες να την ακούσουν "τζάμπα"; Στο λόγο της θα αναφέρει κάτι για την" επανίδρυση του κράτους" που "ευαγγελίστηκε" ο αρχηγός της και πούλησε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" στον ελληνικό λαό; Μήπως θα αναφέρει για την ανεργία που αντί να την μειώσουν, την αύξησαν; Όσοι άνεργοι νέοι... προσέλθετε.




Δείτε τελικά τι έγινε, από αυτά πού έγραψε σήμερα το τοπικό blog








Ούτε εκατό άτομα δεν... (κλικ)

1 σχόλια:

istos είπε...

πήγε η γάτα στο χωρό και δε χόρεψε καλά και της κόψαν την ουρά

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ