Subscribe

RSS Feed (xml)


design by

zen-design!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η βερμούδα.

Αν κρίνουμε τόσο αυστηρά τον κόσμο των νέων, τι θα πρέπει κύριε διευθυντά μου να κάνουν αυτοί όταν κρίνουν τον δικό σας κόσμο;
Έχετε σκεφτεί μήπως αισθάνονται ότι η μεγαλύτερη τιμωρία είναι που θα ζήσουν στον κόσμο που έχουμε φτιάξει όλοι εμείς.


Αποβολή 20 μαθητών που φορούσαν ... βερμούδα

Μόνο… ήσυχη δεν ήταν η τελευταία ημέρα των μαθημάτων στο 1ο Λύκειο Τρικάλων. Ο διευθυντής του σχολείου επέπληξε 20 μαθητές γιατί φορούσαν βερμούδες και τους ζήτησε να πάνε σπίτι τους να αλλάξουν παντελόνια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο σχολείο.

Οι 20 μαθητές αποχώρησαν από το σχολείο, όμως αντί να κατευθυνθούν στα σπίτια τους πήγαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εκεί οι υπεύθυνοι τους είπαν ότι δεν υπάρχει κανόνας για τα ρούχα που επιλέγουν τα παιδιά ώστε να πηγαίνουν στο σχολείο, τους συνέστησαν όμως να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του διευθυντή.

Τελικά τα παιδιά αγνόησαν τον διευθυντή και επέστρεψαν στο σχολείο, ενώ χθες σε… ένδειξη συμπαράστασης σχεδόν όλα τα αγόρια του σχολείου φορούσαν βερμούδες.

Μάλιστα, ο ίδιος διευθυντής πέρυσι απέβαλε τρία παιδιά από την αίθουσα την ώρα που είχαν πάρει τα θέματα και ξεκινούσαν να γράψουν για τις προαγωγικές εξετάσεις, και πάλι, επειδή φορούσαν βερμούδες.

Τότε είχαν επέμβει καθηγητές του Λυκείου και το περιστατικό είχε λάβει τέλος.

πηγή: http://georgelaios.blogspot.com/2009/05/20.html

1 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Άντε ρε, αυτό είναι πταίσμα! Εμείς, όταν κάποτε πήγαινα κι εγώ σχολείο, είχαμε έναν που πριν μας διώξει μας πλάκωνε και στα χαστούκια. Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα με κάτι τέτοιους ανύπαρκτους; Ότι γερνάνε χωρίς ποτέ να έχουν υπάρξει νέοι. Γι' αυτό και δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι η νεολαία είναι το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα...

Διαβαστηκαν περισσοτερο

Σελίδες

Ετικέτες

Το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του...
(κλικ) Καραμούζα ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κορυδαλλού

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ